LED rasveta

Naziv LED je skraćenica od reči engleskog porekla Light-emitting diode u prevodu (dioda koja emituje svetlost).

Tabela 1-01LED je dvosmerni poluprovodnički izvor svetlosti, iz dioda koje emituju svetlost I u početku je osmišljen kao indikaciono svetlo na tehničkim uredjajima. Tehnologija LED svetla napreduje I usavršava se. Danas je LED svetlo u ekspanziji primene kao inovacija modernog doba.

TOPLO – HLADNO – NEUTRALNO

LED ima primenu u osvetljenju unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora I može biti, osnovno I dekorativno. Tehnologija izrade poluprovodnika se usavršava iz dana u dan, zato karakteristike LED -a postaju sve bolje, Zbog toga, primena ovog tipa osvetljavanja osvaja sve oblasti zivota, kako javnog tako I individualnog osvetljenja. Primenjuje se u ugostiteljskim objektima, poslovnim i stambenim prostorima, na ulici, u galerijama. Dakle, primena Led osvetljenja je SVUDA, na SVAKOM mestu I za SVE namene.

LED rasveta ima prednost u odnosu na ostale izvore svetlosti:

• ekonomičnost koja se odlikuje efikasnom iskorišćenju električne energije u proizvodnji svetlosti,( minimalna potrošnja električne energije )
• dugogodišnji radni – funkcionalni vek
• rad na nisko naponskoj struji sto je čini bezbenom pri korišćenju ( deca, zivotinje ) nema opasnosti od strujnog udara
• ne sadrži I ne emituje otrovne materije, nema svetlosnog treperenja koje šteti ljudskom vidu
• prilikom ogdlaganja u otpad ne predstavlja opasnost po okolinu, jer se može u potpunosti reciklirati
• jednostavna montaža bez dodatne izmene na postojećoj instalacijii
• daje prijatno I elegantno osvetljenje u profesionalnim i amaterskim krugovima.

SPECIFIKACIJE WEISS LIGHT PROIZVODA:
Print

Mi koristimo samo najbolje sastavne delove u svim svetlosnim rešenjima. Naši delovi su visoko kvalitetni što potvrđuju garancije, sertifikati i odobrenja. Imamo kvalitetne drajvere za sijalice i sve sijalice su testirane i prolaze kroz najmanje dve provere kvaliteta pre nego što su puštene u prodaju.

Postoje mnoge sijalice na tržištu koje ne ispunjavaju ove standarde, ali mi garantujemo za sve sijalice, jer upravo mi ih PROIZVODIMO tako da traju jako dugo.

U ponudi WEISS LIGHT SU:
sijalice, trake, cevi, rozetne, paneli, napajanja, reflektori, konektori, kontroleri.

Proizvode se sijalice sa grlom: E27, E14, GU10, MR16, T8, kao i led trake raznih snaga.