Fiskalne kase

Fi1

Best LC fiskalna kasa

Ova kasa je, po karakteristikama, prilagođena najširem krugu korisnika.
Integrisani GPRS modul omogućava daljinsku administraciju, daljinsko očitavanje i ažuriranje baze podataka, slanje izveštaja Poreskoj Upravi ili nekom drugom udaljnom serveru, praćenje protoka novca itd.
Kapacitet integrisane baterije zadovoljava autonomiju rada do 300 izdatih računa. Po zahtevu je moguće povečati kapacitet baterije.

Best fiskalna kasa

Ova kasa je odlično rešenje za sisteme gotovinske naplate srednje veličine. Baziran je na ideji “Sve u jednom” tako da krajnjem korisniku pruži najbolje i najprihvatljivije rešenje.
Integrisani GPRS modul omogućava daljinsku administraciju, daljinsko očitavanje i ažuriranje baze podataka, slanje izveštaja Poreskoj Upravi ili nekom drugom udaljnom serveru, praćenje protoka novca itd.

Ultima

Ova kasa pripada narednoj generaciji fiskalnih uređaja. Objedinjuje dosadašnja iskustva i buduće zahteve tržišta.
Integrisani GPRS modul omogućava daljinsku administraciju, očitavanje i ažuriranje baze podataka, slanje izveštaja Poreskoj Upravi, praćenje protoka novca itd.

Integra fiskalna kasa

Jedna od osnovnih ideja pri projekrovanju ove kase, pored pouzdanosti, bila je i integracija neophodnih elemenata po principu “sve u jednom”.
Integra raspolaže čitavim nizom pratećih detalja (ugrađenih ili opcionih) koje krajnjem korisniku pružaju mogućnost usklađivnja prema sopstvenim potrebama i finansijskim mogućnostima.
HCP Integra je kasa robusnog dizajna, opremljena 32-bitnim procesorom na 100MHz, laka za upotrebu…
Jednostavan meni na srpskom jeziku je još jedna od prednosti ove kase!

P2-DS fiskalni štampač

Fiskalni štampač P2-DS je savremen uređaj impozantnih mogućnosti. Odlikuju ga brz termalni štampač, izuzetno brza komunikacija, savremeno robusno plastično kućište…
Pored standardnog displeja za kupca, jednostavnom manipulacijom, uređaj je moguće proširiti dodatnim spoljnim displejem.
Integrisani GPRS modul omogućava daljinsku administraciju, očitavanje i ažuriranje baze podataka, slanje izveštaja Poreskoj Upravi, praćenje protoka novca itd.

TPC 15

Ovo je kompaktni višenamenski računar. Moćni, ali štedljivi procesor sa arhitekturom zasnovanom na principima dugotrajnosti i pouzdanosti, pruža mogućnost integracije u najrazličitije aplikacije prema potrebama korisnika.
Dizajnom i dimenzijama je prilagođen uštedi prostora i energije. Omogućen je lak pristup matičnoj ploči i čvrstom disku za potrebe brzog i jeftinog održavanja.
Karakteristike:
Izvanredna kombinacija niske potrošnje, pouzdanosti i fleksibilnosti pruža visoku efikasnost uređaja
Višestruki I/O portovi omogućavaju lako povezivanje sa spoljnim uređajima i okruženjem
Kompaktne dimenzije i funkcionalni dizajn korisniku pružaju udobnost u radu i lako uklapanje u radnu sredinu
Fleksibilnost u načinu montiranja kao i mogućnost bežičnog umrežavanja olakšavaju instalaciju i integraciju u prodajni sistem.

LBR100 Barkod Skener

LBR100 je pristupacan, ergonomski oblikovan jednolinijski barkod skener, sa opcijom automatskog ili manuelnog skeniranja, koji omogucava pouzdano i brzo skeniranje svih standardnih 1D barkodova.

SuperCash S – fiskalna kasa sa integrisanim GPRS terminalom

SuperCash S je fiskalna kasa sa integrisanim GPRS terminalom koji omogućava bežično povezivanje sa serverom Poreske uprave ili korisnika preko mreže mobilne telefonije. Fiskalna kasa se može isporučiti i bez GPRS terminala ako se za određenu delatnost ne zahteva. Pored osnovnih funkcija fiskalne kase, uređaj podržava centralizovano upravljanje kasom u prodajnoj mreži korisnika i rešava problem svakodnevnog ažuriranja podataka o artiklima upisanim u kasu na udaljenom prodajnom mestu. Podaci se šalju preko GSM mreže i Interneta što omogućava korisniku da prikuplja podatke o ostvarenoj prodaji i da daljinski upravlja fiskalnim kasama bez obzira na njihov broj ili lokaciju.

Geneko Mini – Fiskalna kasa

Geneko Mini je kompaktna mala kasa pogodna za korišćenje u malom prostoru i ekstremnim uslovima kao što je prodaja u kioscima ili na otvorenom. U bazu podataka može se programirati do 2.500 artikala i 100 odeljenja. Termalni štampač štampa kvalitetno, brzo i gotovo nečujno i ima mogućnost podešavanja kontrasta štampe. Pored fiskalnih izveštaja može se štampati veliki broj izveštaja za praćenje prodaje. Dva LCD displeja imaju 10 numeričkih polja. Tastaura raspolaže sa 30 tastera uključujući 5 brzih tastera. Serijski priključak služi za priključivanje GPRS terminala, bar kod čitača ili za komunikaciju sa računarom. Ugrađena dopunjiva baterija omogućavaju rad na lokacijama bez mrežnog napajanja. Kasa poseduje Power Save funkciju. Jednostavna je za instalaciju i rukovanje.

Geneko FCA – Fiskalna kasa

Geneko FCA je fiskalna kasa vrhunskih performansi namenjena svim tipovima maloprodaje. U bazu podataka može se programirati do 6250 artikala i različite reklamne poruke. Robusni, brzi štampač sa dve nezavisne stanice štampa kvalitetno i nečujno na širokoj papirnoj traci od 44 mm na koju se može odštampati 24 karaktera po liniji. Pored fiskalnih izveštaja može se štampati veliki broj izveštaja za praćenje prodaje. Dva LCD displeja imaju 16 alfanumeričkih polja za operatera i 10 numeričkih polja za kupca. Velika tasatura raspolaže sa 39 tastera uključujući 10 brzih tastera. Tri ugrađena serijska priključka RS-232 služe za priključivanje GPRS terminala, bar kod čitača i za komunikaciju sa računarom. Na kasu se može priključiti i fioka za novac. Kasu smo proizveli po licenci Olivetti S.p.A.