↑ Return to Električna grejna tela

Norveški radijatori

 

Norveški radijatori su Vaš najbolji izbor ako se grejete na električnu energiju.

1

Za brzo grejanje i ujednačenu temperaturu, jako je važno imati prirodno strujanje toplog vazduha. Norveški radijatori su prikladnog dizajna  sa zaobljenim vrhom, bez oštrih ivica i niske površinske temperature. Ispuštaju topao vazduh s prednje strane, pravo u prostoriju. Izuzetna kontrola kvaliteta u svakom detalju čine norveške radijatore dugotrajnim i pouzdanim.

Prirodna cirkulacija vazduha, niska temperatura grejača i elektronski termostat omogućuju Vam minimalnu potrošnju električne energije. Smanjite temperaturu na termostatu noću i kad niste u prostoru i na taj način smanjite račun za elaktričnu energiju.

Posebno konstruisan aluminijumski grejač, na kome se temperatura ravnomerno raspoređuje i efikasno predaje vazduhu koji prirodno struji. Niska temperatura grejača čuva kiseonik, ne sagoreva prašinu i održava zdravu klimu u prostorijama, što je pogodno osobama koje pate od astme ili drugih alergijskih bolesti.

Precizna regulacija temperature je važna za udobnost i prijatan vazduh u Vašoj sobi. Više od 25 godina se primenjuju ovi osetljivi elektronski termostati. Elektronski termostat reaguje na svaku promenu temperature veću od 0.3 stepena Celzijusa. Crvena lampica na termostatu se uključuje  i isključuje u pravilnim razmacima nakon što radijator postigne zadatu temperaturu u prostoru.

 

 

Norveški radijator GLAMOX 3001

N2

Proizveden u Norveškoj uz upotrebu najsavremenije tehnologije. Već 10 godina uspešno greje naše sugrađane. Norveški radijatori daju pun konfor centralnog grejanja, uz nisku  cena instalacije, malu potrošnju električne energije. Izuzetno pogodni za decu i starije osobe. Grejanje za 21 vek, ne troši kiseonik iz prostorije, nema žarenja grejača niti sagorevanja prašine, jednostavno se montira, ne zahteva održavanja tokom i nakon garantnog roka od 5 godina, i uz sve to troše 25-50% manje elektirične energije od ostalih grejnih tela na struju.

 

 

 

ADAX NEO Moderno, udobno, elegrantno, savremeno i funkcionalno

N3

Najnovija generacija ADAXNEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Uklapa se u različite tipove enterijera i garantuje udobnu toplinu doma po kojoj su Norveški radijatori odavno čuveni. Svojim avangardnim i svežim bojama ADAXNEO svakom eneterijeru pruža kreativni koloristički kontrast. Posebna pažnja je posvećena uštedi energije i očuvanju prirodne sredine. Standardno ugrađeni digitalni termostat intelegentno Vas greje u skladu sa Vašim potrebama i dodatno štedi i do 15% električne energije. ADAX NEO ispunjava najstrože ekološke zahteve, ne troši kiseonik i ne prouzrukuje alergije.


ADAX VP11 Klasičan dizajn, elektronski termostat, IP24 zaštita, ekonomski isplativ model… Niža cena investicije u grejanje.

vp11-03vp11-02

ADAX VP11 Basic  je novi kompaktni model ekonomičnih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. VP11 Basic nastao je kao plod nastojanja norveške firme ADAX, da udovolji zahtevima velikog broja kupaca koji imaju male stambene prostore  koje žele efikasno grejati. VP11  Basic namenjen je kućama i poslovnim prostorima u kojima se ciklusi grejanja ne ponavljaju već korisnik po svojoj želji podešava temperaturu u skladu sa svojim potrebama.

Klasičan dizajn, jednostavnih linija, precizan elektronski termostat i montaža na zid sa nosačima koji se isporučuju uz radijator. Princip rada norveškog radijatora VP11 je prirodna cirkulacija preko posebno konstruisanog grejača. VP11 konstruisan je u skladu sa zahtevima za svim bezbedonosnim stanadardima za ovu vrstu proizvoda.

Smanjena je površina grejača i jednostavniji  je dizajn od poznatih modela GLAMOX 3001 i ADAX NEO. Radijatori ADAX VP11  ne poseduju zaobljene ivice i ne obezbeđuju zaštitu dece i lica smanjenih psihofizičkih sposobnosti od vrućih delova radijatora i oštrih ivica.

 

 

Norveški radijator VPS za kupatilo

N4

Obezbeđuje toplo i suvo kupatilo bez kondenzacije i vlage na zidovima, otporan je na prskanje vodom, poseduje sigurnosni termostat, malih je dimenzija i male instalirane snage što ga  čini izuzetno ekonomičnim. Temperatura površine prednje ploče od samo 60°C, čine ovaj radijator sigurim i vrlo prikladinim za kupatila.

 

 

 

Električni sušač peškira ELEKTRA CX

N5

Električni sušači su prikladnog dizajna i svojim elegantnim izgledom lako se uklapaju u prostor. Sušači se mogu koristiti kad god je to potrebno jer veoma lako i brzo suše Vašu odeću. Male snage prilagođene za sušenje svih vrsta tkanina, optimalno sušenje uz minimalnu potrošnju. Pored toga sušaci su besprekorni držači peškira.